Сьогодні у Києві пролунав останній дзвоник

Сьогодні у Києві пролунав останній дзвоник І відбувся випускний вечір. 28 травня у школах України відбулися традиційні святкові лінійки, присвячені закінченню навчального року. Для багатьох шкіл останній дзвоник пролунав вже вчора, 27 травня. Зокрема, у школах Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Запоріжжя.

Зазначимо, що відповідно до наказу Головного управління освіти і науки КМДА, у Києві навчання в школах завершилося 27 травня.
28 травня у всіх навчальних закладах столиці будуть вручені документи про повну загальну середню освіту. Фактично, свято "Останнього дзвоника" і випускні вечори відбудуться в один день.

Державна підсумкова атестація учнів 9 класів буде проводитись з 1 по 18 червня: українська мова (диктант) - 1 червня; математика (алгебра і геометрія в письмовому вигляді) - 4 червня; географія - у терміни, визначені навчальним закладом; біологія - у терміни, певні навчальним закладом; іноземної мови або іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу в терміни, визначені навчальним закладом.

Також протягом травня-червня в закладах освіти пройдуть навчальні екскурсії та практика. Зокрема, з 31 травня по 3 червня - для учнів 1-4 класів, а з 31 травня по 11 червня - для учнів 5-10 класів

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.