Кубок України 2010 з футзалу

31 травня 2010,Публікації » Новини

Кубок України 2010 з футзалу 30 травня 2010 року відбувся фінал Кубка України 2010 року з футзалу серед жіночих команд.

Команда Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова "Біличанка-НПУ" отримала чергову перемогу, обігравши Дніпропетровський "Олімпік" у фінальному матчі розіграшу Кубка України 2010 року рахунком 8:1.

«Наші дівчата з лідерської четвірки – Олія Форсюк, Аліна Горобець, Тетяна Конаровська та Ірина Широка у фіналі зібралися і дуже добре зіграли», – говорить тренер "Біличанки" Володимир Колок. Тренер висловлює надію на те, що до цього виду спорту почнуть ставитися серйозніше, адже «наші найкращі футзалістки входять збірну команду України, посідаючи третє місце в Європі та п’яте у світі», – підсумовує Володимир Васильович.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо наснаги, нових спортивних досягнень та злетів!

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018