Табір «Дружний» – відкриття оздоровчого сезону

Табір «Дружний» – відкриття оздоровчого сезону Щороку Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України оздоровлює дітей освітян столиці у здравницях, які перемогли у тендері. Цьогоріч – це «Дружний», що знаходиться у санаторній зоні містечка Ірпінь та «Сонячний берег» Одеської області.

Сьогодні в тіні крислатих ялинок та дубків відбулося урочисте відкриття першої зміни у таборі «Дружний», який прийняв цього літа понад сотню дітей.

Святкову лінійку відкривали Голова правління – Генеральний директор ВАТ «Київський завод «Радар» В.С. Майстренко, голова профспілки заводу Є.С. Мурза та директор табору В.С. Смоловий. Після вітальних слів та підняття державного прапору вожаті оголосили про відкриття оздоровчого літа 2010.

Нині «Дружний» – це спальні корпуси разом із оновленим басейном, їдальнею, лікувальним корпусом та величезною територією, де діти мають змогу відпочити, повеселитися, вдосталь набігатися і провести час з користю.

Табір проводить загальний курс оздоровлення – лікувальні ванни, інгаляції, масаж, фізична культура, фітотерапія тощо. Також діти щодня п’ють трав’яні настої та кисневі коктейлі.
Найулюбленішим місцем дітлахів є, звичайно, басейн. Вони б бажали проводити там по кілька годин на день. Працівники закладу та інструктори з плавання піклуються про безпеку та культуру поводження учнів у воді і про те, щоб малеча за оздоровчу зміну навчилася плавати.

Вихователі та вожаті перебувають із дітьми постійно. Вони не лише слідкують за дисципліною та порядком у кімнатах, а й займаються дозвіллям дітей. А різноманітні заходи розписані у них погодинно – від загінних до загальнотабірних.

Про враження від відпочинку ми запитаємо у дітей в середині зміни і розповімо – як живе величезна родина табору «Дружний». Отож оздоровчий сезон відкрито! Гарного відпочинку!

Інна Журавель
Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку