Збереження соціальних гарантій працівників закладів освіти в 2010 році

7 червня 2010,Публікації » Новини
Збереження соціальних гарантій працівників закладів освіти в 2010 році 7 червня 2010 року в Колонній залі КМДА відбувся круглий стіл "Збереження соціальних гарантій працівників закладів освіти в 2010 році",  ініційований Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України спільно з Головним управлінням освіти і науки.

Одне і основне питання – збереження соціальних гарантій освітянам столиці в 2010 році.

У обговорення проблеми взяли участь голова КМОППОіНУ О.М. Яцунь, заступник голови Київської міської державної адміністрації – начальник Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради (КМДА) В.С.Журавський, заступник начальника ГУОН Н.М. Олефіренко, заступник начальника Головного фінансового управління Г.А. Коротких, начальники районних фінансових управлінь, управлінь освіти, голови районних організацій Профспілки.

Чільник профспілкової організації освітян О.М. Яцунь озвучивши проблему – невиплати надбавок працівникам закладів освіти у повному обсязі, затримка у виплатах заробітної плати та відпускних коштів, наполіг на збереженні соціальних надбань для педагогічних та непедагогічних працівників.

Збереження соціальних гарантій працівників закладів освіти в 2010 році
Начальник Головного управління освіти і науки В.С.Журавський дав доручення керівникам структурних підрозділів районних у м. Києві державних адміністрацій щодо забезпечення своєчасної виплати заробітної плати, відпускних та оздоровчих, а також виплати стимулюючих надбавок працівникам закладів освіти на рівні, не меншому, ніж у 2009 році.

Прес-служба КМОППОіНУ

17.листопада