Оплата праці освітян – пріоритет профспілки

17 червня 2010,Публікації » Новини
Оплата праці освітян – пріоритет профспілки З початком літа в черговий раз спостерігається затримка виплати заробітної плати та відпускних коштів освітянам столиці. Київська міська організація Профспілка працівників освіти і науки України турбується про добробут спілчан та здійснює постійний моніторинг ситуації з оплатою праці.

Актуальні питанням соціально-економічного захисту працівників освіти обговорювалися на зустрічі профспілкового активу освітян Печерського району з головою Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О. М. Яцунем, що відбулася 16 червня 2010 року. У цьому обговоренні також взяли участь начальник Управління освіти Печерської райдержадміністрації О.В.Батечко.

У ході роботи голова Печерської районної профспілкової організації О.І. Баклан озвучила інформацію про стан виплати заробітної плати, відпускних та оздоровчих освітянам району. «Для 100% виплати грошей необхідно 16 мільйонів гривень, – наголосила Олександра Іванівна, – на сьогодні надано кредит на майже 6 мільйонів. Наступного тижня планується отримати ще 6, 5 мільйонів, тобто учителі отримуватимуть зарплату поетапно».

Начальник РУО наголосила, що розміри надбавок працівникам закладів освіти району у 2010 році будуть збережені на рівні минулого року, а районною владою здійснюватимуться усі заходи задля усунення затримки виплати.

Чільник КМОППОіНУ О.М. Яцунь поінформував спілчан про заходи, що проводяться міською профспілковою організацією для якнайшвидшого усунення затримки виплати заробітної плати та наполіг на необхідності дотримання прав працівників освіти на своєчасну оплату праці, зокрема, відпускних коштів та грошової допомоги на оздоровлення. Олександр Михайлович зауважив, що у разі невиконання законних вимог освітян, Профспілка проведе активні дії для врегулювання цього питання.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...