Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Профспілка – адміністрація району: відкрита розмова з проблемних питань

22 червня 2010,Публікації » Новини
Профспілка – адміністрація району: відкрита розмова з проблемних питань 17 червня 2010 року в залі Голосіївської районної державної адміністрації відбулася зустріч керівників закладів освіти, голів первинних профспілкових організацій, Київської міської профспілкової організації з керівниками району.

На зустрічі були присутні голова Голосіївської райдержадміністрації С.М. Садовой, заступник голови з питань освіти Я.О. Лев, заступник голови Голосіївської районної ради М.В. Даневич, начальник управління освіти І.Л. Чернілевська.

Профспілкову сторону представляли голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь, голова Голосіївської районної у м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України Л.А. Гарбаренко, профспілковий актив району.

У ході роботи відбулась відкрита конструктивна розмова з проблемних питань стосовно виплати заробітної плати за травень та відпускних працівникам закладів освіти району. Керівники району надали об’єктивну інформацію про причини затримки виплат та проінформували про реальні кроки щодо покращення ситуації та підтвердили свою підтримку освітянської галузі як пріоритетної в районі.

Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь проінформував освітян району про складну ситуацію в місті та висловив думку міської організації про необхідність відстоювання соціально-економічних гарантій і досягнень освітян перед міською владою.

Л.А. Гарбаренко,
голова Голосіївської РОП

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень