Врегулювання виплат заробітної плати освітянам району

23 червня 2010,Публікації » Новини
Врегулювання виплат заробітної плати освітянам району 22 червня 2010 року відбулась робоча зустріч голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександра Яцуня з профактивом освітян Оболонського району м. Києва, присвячена врегулюванню питань затримки виплати заробітної плати, відпускних та грошової допомоги на оздоровлення працівникам освіти.

Участь у зустрічі взяли також заступник голови Оболонської райдержадміністрації – начальник фінансового управління В.Ю. Патрушев, начальник управління освіти Оболонської райдержадміністрації О.М. Добровольська, головний бухгалтер управління освіти І.Ф.Бондаренко та голова районної профспілкової організації І.І. Штукатурова.

Начальник управління освіти та головний бухгалтер доповіли інформацію про стан оплати праці працівників освіти району. Так, для виплати відпускних та допомоги на оздоровлення необхідно отримати позичку на загальну суму 23 млн. грн. Наразі оформлюється позичка на суму 14 млн. грн.

В.Ю. Патрушев зазначив, що у зв’язку з недофінансуванням бюджету району, здійснення виплат відбуватиметься поетапно відповідно до складеного графіку.

Зустріч проходила конструктивно і виважено. «Освіта є основою інтелектуального, культурного, духовного, соціального, економічного розвитку суспільства і держави, тому виплата заробітної плати, відпускних та оздоровчих освітянам має бути пріоритетним завданням літнього періоду роботи» – наголосив О.М. Яцунь.

Управління соціально-економічного захисту КМОППОіНУ

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...