Укладено Меморандум про співпрацю у сфері соціального партнерства

6 липня 2010,Публікації » Новини
Укладено Меморандум про співпрацю у сфері соціального партнерства
 6 липня 2010 року на засіданні Ради Об'єднання профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» укладено Меморандум про співпрацю у сфері соціального партнерства між виконавчим органом Київської міської ради (КМДА) та Об'єднанням профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок».
Сторони домовились про довгострокову, системну співпрацю у сфері соціально-економічних гарантій, компенсацій та пільг киян на підставі бюджету м. Києва та забезпечення підвищених соціальних норм порівняно з Генеральною угодою.

Виконання домовленостей Меморандуму буде здійснюватись у такі послідовні етапи:

Етап 1. Сприяння у розробці, опрацювання проектів Регіональної угоди в комісіях Київської міської державної адміністрації та Міськпрофради.

Етап 2. Передпроектні роботи. Для здійснення цього етапу сторони визначаються з кінцевою редакцією Регіональної угоди, її наповненням, термінами, розподілом прав та обов'язків.

Етап 3. Укладення Регіональної угоди. На цій стадії Сторони підписують Регіональну угоду між Київською міською державною адміністрацією, з однієї сторони, та Міськпромрадою, з іншої сторони, та сприяють виконанню Регіональної угоди, відповідно до домовленостей.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018