Д.Табачник: 11-річка не є відмовою від профільної школи

Д.Табачник: 11-річка не є відмовою від профільної школи 11-річна система освіти не є відмовою від профільної школи. Про це сьогодні під час наради в КМДА повідомив міністр освіти і науки Дмитро Табачник. "Ми будемо розбудовувати профільну школу, і, починаючи з 1 вересня цього року, згідно з постановою уряду, середня загальна освіта повинна забезпечити перехід до профільної школи", - наголосив міністр.

Він також зазначив, що однією з переваг закону про 11-річну систему освіти є серйозна економія коштів Державного бюджету в розмірі близько 7 млрд грн на рік.

"Ми також знімаємо багато зайвої регламентації щодо тривалості навчального року, щодо інших обмежень… Ми більш творчо та гідно будемо підходити до навчального процесу, це забезпечить можливість швидше змінювати стандарти освіти і програми", - наголосив Д.Табачник.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.