Готовність шкіл до нового навчального року – питання №1

Готовність шкіл до нового навчального року – питання №1 Питання готовності навчальних закладів до нового навчального року обговорювалися на робочій нараді в Київській міській державній адміністрації 3 серпня 2010 року.

Нараду відкрив виконуючий обов’язки голови КМДА О.П. Попов, запросивши до слова Міністра освіти і науки України Д.В. Табачника. На засіданні також були присутні, заступник голови КМДА Л.М. Новохатько, начальник Головного управління освіти і науки В.З. Горюнова, начальники та заступники районних державних адміністрацій, керівники управлінь освіти, освітянська профспілка столиці, педагогічна та батьківська громадськість міста.

Міністр освіти окреслив коло питань галузі, які наразі потребують вирішення. Зокрема, зупинився на перевагах закону про 11-річну систему освіти, профільній освіті, якості навчання в школах, забезпеченні житлом педагогів. Д.В. Табачник також повідомив, що на квартирній черзі в місті Києві наразі стоїть 1724 педагоги і наголосив, міністерство вітатиме ініціативу КМДА з використання всіх форм та можливостей надання житла педагогічним працівникам.

Готовність шкіл до нового навчального року – питання №1 Перший заступник мера О.П. Попов повідомив, що підготовка шкіл Києва до 1 вересня профінансована на 25%. За його словами, з 51,3 мільйона гривень, передбачених у бюджеті для навчальних закладів, на сьогодні освоєно тільки 13. При цьому з 19,6 мільйонів – передбачених для підготовки до опалювального сезону, освоєно лише 13,5 мільйонів гривень. Також О.П. Попов запевнив, що візьме під особистий контроль проведення всіх необхідних заходів, передбачених для підготовки до нового навчального року.

Прес-служба КМОППОіНУ