День першокурсника-політехніка

31 серпня 2010,Новини, Вища освіта

День першокурсника-політехніка31 серпня 2010 року на Площі знань Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» відбулося святкування Дня першокурсника.

Проведення цього урочистого заходу напередодні нового навчального року для НТУУ “КПІ” стало доброю традицією. Тисячі абітурієнтів уже на правах студентів зібралися на власне свято – посвяту в студенти. «Винуватців» свята підтримували батьки, багато з яких заради цього дійства приїхали з інших міст.

Головний девіз свята цьогоріч: «Стати наслідувачем традицій «КПІ», бути гідним честі називатися студентом Київської політехніки».

З вітальними словами до викладачів та студентів університету звернулися ректор НТУУ «КПІ» М.З. Згуровський, голова секції випускників КПІ в Польщі Я.Фурса, голова КМОППОіНУ О.М.Яцунь та шановані гості з міністерств і відомств країни.

Приєднуємося до усіх привітань, що прозвучали сьогодні і бажаємо студентам здоров’я, наснаги, оптимізму та успіхів в опануванні усіх наук!

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку