НПУ імені М.П. Драгоманова вітає нову зміну!

31 серпня 2010,Новини, Вища освіта

НПУ імені М.П. Драгоманова вітає нову зміну!У Національному палаці мистецтв «Україна» 31 серпня 2010 року відбулася посвята в першокурсники абітурієнтів Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.
Свято пройшло у піднесеній та дружній атмосфері. Серед багатьох почесних гостей урочистого заходу був присутній голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь.

У своєму виступі Олександр Михайлович висловив вдячність професорсько-викладацькому складу університету за реальний внесок у виховання високоосвічених громадян, а першокурсникам побажав здобутків у навчанні та віри у власні сили.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018