Посвята в студенти КНЕУ

1 вересня 2010,Новини, Вища освіта
Посвята в студенти КНЕУ1 вересня 2010 року, коли луна перших дзвоників облітає всю Україну, Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана відзначається подвійне свято, ще й День першокурсника.

До майбутніх провідних економістів та розчулених від урочистості батьків першим звернувся Герой України, ректор університету зі 104-річною історією, А.Ф. Павленко: «Головне для вас сьогодні – зрозуміти те, що ви вже стали студентами». Для унаочнення посвяти ректор разом із Міс КНЕУ 2010 Анастасією Фаренюк вручив першокурсникам символічний студентський квиток.

Вітальні слова звучали з вуст почесних гостей. Серед них голова наглядової ради, академік Національної академії наук України В.А. Смоліб, перший заступник начальника управління гуманітарної політики секретаріату КМУ А.М. Гуркій та голова КМОППОіНУ О.М. Яцунь.
Продовження урочистої частини став святковий концерт за участю творчих колективів КНЕУ імені Вадима Гетьмана.

Прес-служба КМОППОіНУ