Комп'ютеризація

8 вересня 2010,Публікації » Новини
Комп'ютеризаціяУ Міністерстві освіти і науки створено робочу групу, яка спільно з департаментом загальної середньої та дошкільної освіти опрацьовуватиме питання впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в школі.

За наказом першого заступника Міністра Б.М. Жебровського від 07.09.2010 № 634-оп «Про створення робочої групи з питань впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освіті» голові робочої групи потрібно:

– до 15.09.10 розробити та подати на затвердження Першому заступнику Міністра план роботи робочої групи;

– до 20.09.10 розробити проект Державної програми запровадження в навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій «Сто відсотків» на період до 2017 року.

З метою реалізації рівного доступу до якісної освіти, комплексного підходу до використання сучасних технічних, методичних, інформаційних ресурсів освіти, розбудови інформаційного суспільства та на виконання рішення колегії Міністерства від 25.06.2010 № 6/2-2.