До 15 вересня всі столичні школи та лікарні будуть готові до опалювального сезонуНаразі вже проведені ремонтні роботи дахів, фасадів, зовнішніх мереж гарячого та холодного водопостачання, а також внутрішніх мереж центрального опалення.

Як інформує Головне управління палива, енергоефективності та енергозбереження, станом на 8 вересня 2010 року до опалювального сезону підготовлено 520 шкіл та 471 дошкільний заклад, що складає 99% від загальної кількості.
  На підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2010 – 2011 року шкільних та дошкільних закладів міським та районними бюджетами передбачено 2500,0 тис. грн.

Готові до опалювального сезону і 56 лікарень (100%) та 182 заклади охорони здоров’я (96%). На їх підготовку міським бюджетом передбачено 4 млн. грн. Відремонтовані бойлерні і теплові пункти та системи опалення гарячого й холодного водопостачання.

До 15 вересня всі системи теплоспоживання шкільних та дошкільних, а також лікувальних установ будуть готові до початку опалювального сезону.