Про Стратегію кадрової політики

10 вересня 2010,Публікації » Новини

10 вересня 2010 року в колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулося обговорення проекту Стратегії кадрової політики на 2011-2020 роки та положення про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації».

Обговорюючи питання соціального партнерства виступили: голова Київської міської ради профспілок – Верес М.Ю. та голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України – Яцунь О.М.

У своєму виступі Олександр Михайлович акцентував увагу на наступних питаннях: безумовне виконання Закону України “Про освіту”, зокрема статті 57; підняття пенсійного забезпечення вчителя на рівень 80-90% заробітної плати; недоцільність встановлення статусу державного службовця вчителю.

Звертаючись до голів районних у м. Києві державних адміністрацій, наголосив, що наближається День працівників освіти. У зв'язку з цим та з метою заохочення, стимулювання до зразкового виконання посадових обов’язків, необхідно виплатити всім працівникам закладів освіти грошову винагороду в розмірі посадового окладу.

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку