Київ – Комсомольськ: обмін досвідом

16 вересня 2010,Публікації » Новини
Київ – Комсомольськ: обмін досвідом15 вересня 2010 року голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь у складі делегації представників Головного управління освіти і науки Київської міської державної адміністрації взяв участь у виїзному семінарі до м. Комсомольськ Полтавської області.

Семінар присвячено вивченню питань фінансової самостійності навчальних закладів та енергозбереження. Відбувся обмін досвідом стосовно раціонального використання енергетичних ресурсів, розглянуті переваги автономного обслуговування енергоносіїв.

Завершення семінару було ознаменоване домовленостями між сторонами про співпрацю.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН