Уряд планує збільшити посадовий оклад працівникам 1-го тарифного розряду

22 вересня 2010,Публікації » Новини

Уряд планує збільшити посадовий оклад працівникам 1-го тарифного розрядуУряд планує збільшити посадовий оклад працівникам першого тарифного розряду. Про це сьогодні перед початком засідання уряду заявив Прем’єр-міністр України Микола Азаров.

"Ми розглянемо проект постанови, прийняття якої стане ще одним кроком до вирівнювання дисбалансу в оплаті праці у бюджетній сфері. Зокрема, ми збільшуємо розмір посадового окладу працівникам першого тарифного розряду єдиної тарифної сітки. Таким чином, заробітну плату буде підвищено всім працівникам бюджетної сфери", - наголосив М.Азаров.

Він також зазначив, що уряд й надалі працюватиме з профспілками і роботодавцями, щоб найближчим часом повністю ліквідувати диспропорцію в оплаті праці.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку