Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Семінар-навчання новообраних голів первинних профспілкових організацій

23 вересня 2010,Публікації » Новини

Семінар-навчання новообраних голів первинних профспілкових організацій22 вересня 2010 року в Київському міському будинку вчителя відбувся одноденний семінар-навчання для 126 новообраних голів первинних профспілкових організацій закладів освіти. Організатор навчання – Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України.

У роботі семінару участь взяли голова КМОППОіНУ О.М. Яцунь, головний спеціаліст департаменту з питань соціального захисту Федерації профспілок України Н.В. Чорнійчук, заступник голови О.О. Геведзе, завідувачі відділу організаційної роботи та юридичного відділу міської організації профспілки І.К. Волинко та А.В. Кузнецов.

На порядок денний роботи були винесені основні питання:

– актуальні питання пенсійного забезпечення;

– напрями організаційної роботи, діловодство в первинній організації;

– права та повноваження профспілкової організації щодо захисту прав та гарантій працівників;

– колективно-договірного регулювання соціально-трудових відносин: законодавчі та практичні аспекти соціально-економічного захисту трудящих.

Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України завжди турбується про підняття організаційної та правової обізнаності лідерів трудових колективів установ освіти, адже дієва первинка – сильна профспілка.

Навчання пройшло конструктивно. Учасники отримали відповіді на численні запитання від фахівців апарату освітянської профспілкової організації та практичні поради щодо поліпшення діяльності профспілкової організації.

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень