Театр – це життя

24 вересня 2010,Публікації » Новини

Театр – це життяВперше серед шкіл столиці на базі спеціалізованої школи № 23, Деснянського району, у 2010-2011 навчальному році функціонує профільний театральний клас. Навчання безкоштовне. Якщо дитина має театральні здібності, але немає змоги розвинути свій талант, то поспішайте – набір триває!

Переваги:

• вивчення профільних дисциплін: акторська майстерність, сценічна мова, сценічний рух, хореографія, вокал;

• одночасне здобуття двох освіт: середньої загальної та спеціальної;

• навчання в умовах повного дня: навчально-виховна діяльність з 08:00 до 18:00 (без домашніх завдань);

• профільні дисципліни студіюють викладачі Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К.Карпенка-Карого;

• довузівська підготовка з профільних дисциплін;

• можливість пільгового вступу до Київського Національного Університету театру, кіно і телебачення імені І.К.Карпенка-Карого.

Конкурсні випробування:

вірш, байка, прозовий твір, монолог з п’єси, пісня (сучасна, народна, класика), танок (сучасний, народний спортивний, бальний – на вибір вступника).

Театр моделює життя, відкидаючи все зайве й акцентуючи

на тому, що ти хочеш сказати людям, яку думку донести.

Контакти: osvita@guo.kiev.ua