День вихователя

День вихователя27 вересня – «День вихователя і всіх дошкільних працівників», нове загальнонаціональне свято, що покликане допомогти суспільству звернути більше уваги на дитячий садок і дошкільне дитинство в цілому.

Вихователі, няні, музичні керівники, інструктори з фізичного виховання, психологи, методисти-організатори, кухарі, пралі та медичні сестри, – усіх працівників дошкільних закладів вітаємо з професійним святом!

Саме Ви виховуєте київську малечу: майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей. Коли батьки знаходяться на роботі, їхніх дитяток кормлять із ложечки натомлені руки няні, а з ранку до вечора піклується та грається з ними досвідчений вихователь.

Бажаємо якнайшвидшого підвищення престижу, обраного за покликанням фаху, адже Ви виховуєте майбутнє України!

Зичимо Вам здоров’я, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави.

Президія КМОППОіНУ