Рятуймо планету! Конкурси з екології

27 вересня 2010,Публікації » Новини

Рятуймо планету! Конкурси з екологіїУ рамках Всеукраїнської екологічної акції «Цікаве дозвілля – чисте довкілля», за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, за сприяння Національного агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів проводиться конкурс творчих робіт.

Мета і завдання конкурсу: засобами мистецтва сприяти зростанню поінформованості молодших школярів про екологічні проблеми, пов’язанні із побутовими відходами, та вихованню їхньої активної громадянської позиції у справі відповідальності за стан довкілля; привернути увагу широкого кола громадськості до проблем охорони навколишнього середовища.

Термін і територія проведення конкурсу. Всеукраїнська екологічна акція «Цікаве дозвілля – чисте довкілля» проходить по всій території України і розрахована на учнів початкової школи та їхніх педагогів, вихованців позашкільних навчальних закладів та керівників гуртків, секцій тощо, учасників дитячих громадських організацій екологічної спрямованості, а також на батьків. Період проведення конкурсу триватиме з 1 жовтня 2010 року до 25 січня 2011 року.

Конкурс буде проведено в три етапи:

І етап – з 1.10.2010 до 31.12.2010 (прийом конкурсних робіт);

ІІ етап – з 31.12.2010 до 15.01.2011 (підбиття підсумків);

ІІІ етап – з 15.01.2011 до 25.01.2011 (нагородження переможців та висвітлення результатіву).

Фонд братів Кличків оголошує конкурс «Найкращий щоденник про захист довкілля».Чудова можливість розпочати екологічно безпечне життя! Переможців чекає подорож до Японії!

Мета: Виховання дбайливого відношення до природи та популяризації екологічної культури серед підростаючого покоління. Створення умов для розвитку відчуття причетності до вирішення екологічних проблем у дітей. Формування активної громадянської позиції щодо збереження місця існування і здоров'я людини.

Участь у Конкурсі можуть взяти діти або групи дітей (дві та більше дитини, але не більше п'яти осіб у групі, що працює над одним ЕКО-ЩОДЕННИКОМ) молодшого та середнього шкільного віку (від 6 до 12 років включно), які навчаються у загальноосвітніх школах столиці.

За матеріалами: http://www.guon.kiev.ua/

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН