Освітяни Києва стали переможцями Кубку України зі спортивного туризму

6 жовтня 2010,Публікації » Новини

Освітяни Києва стали переможцями Кубку України зі спортивного туризмуУ період з 25 до 29 вересня 2010 року, в урочищі Дубки Ужгородського району Закарпатської області, відбувся Кубок зі спортивного туризму серед працівників освіти і науки України. Всеукраїнський форум зібрав кращих туристів-педагогів з 15 регіонів України.

У гострій боротьбі спортсмени змагалися у трьох видах програми: на байдарках сперечалися туристи-водники; нелегкими лісовими стежками долали дистанцію велоралі – велотуристи; а непідступні скелі підкорювали  туристи-пішохідники.

До складу збірної команди педпрацівників м. Києва увійшли педагоги: ліцею № 144 (Лемещук С.В.), ліцею № 171 “Лідер” (Мечіков Є.О.), ліцею № 38 (Галушко Д.О.), Міжнародного центру дитячо-юнацького туризму (Калінкін О.Б., Стрижак А.О., Смалюга Н.І.), Центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району (Боднарчук С.В.), Палацу творчості дітей та юнацтва Солом’янського району (Рудєв І.М.), Київського політехнічного університету (Расько Ю.О.), дитячо-юнацької спортивної школи № 12 (Яременко Є.В.), очолювала команду Стрижак О.А. – зав. відділом організаційно-масової роботи Міжнародного центру дитячо-юнацького туризму.

У напруженій боротьбі представники Києва мали беззаперечну перевагу та здобули золоті нагороди на дистанціях з пішохідного та водного туризму, а також отримали срібло на дистанціях з велосипедного туризму, що забезпечило загальну перемогу в Кубку України.

Перемога стала підтвердженням сталих традицій, закладених у туристів-освітян столиці, які неодноразово були переможцями змагань найвищого рівня, протягом останніх років.

Вітаємо збірну команду працівників освіти і науки м. Києва – переможців Кубку України зі спортивного туризму!

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018