Уперше в столиці відбудеться зустріч із ветеранами-керівниками

Уперше в столиці відбудеться зустріч із ветеранами-керівниками12 жовтня 2010 року о 16-00 у Київському міському будинку вчителя відбудеться вечір-зустріч із ветеранами-керівниками навчальних закладів міста Києва.
За ініціативи Київського міського будинку вчителя та Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України започатковується робота клубу «Душа».
Членами клубу є видатні особистості, які складають «Золотий фонд» освіти столиці: Лідія Костянтинівна Полікша, Лідія Семенівна Литвиненко, Ганна Стефанівна Сазоненко, Алла Іванівна Присяжнюк, Людмила Федорівна Кудрявцева.
Відкриття клубу «Душа» – лише перша зустріч із тими, хто життя поклав на вівтар освіти. Ця подія надає можливість спілкування із колегами, учнями, однодумцями, із тими, чию долю можна ставити окремим томом у цикл безцінних біографічних описів «Життя славетних учителів»!

Запрошуємо представників ЗМІ та всіх бажаючих відвідати цю подію, віддавши свою данину вдячності тим, кого можна назвати Справжній Учитель.

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку