Конкурс на кращий урок з питань ґендерної рівності серед учителів

Конкурс на кращий урок з питань ґендерної рівності серед учителівПрограма рівних можливостей та прав жінок в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України оголошує конкурс на кращий урок з питань ґендерної рівності серед учителів 5-11 класів.

До конкурсу допускаються педагоги 5-11 класів, громадяни України.

Разом із заявкою подаються такі документи:

- супровідний лист з викладом мотивації участі в конкурсі (електронною поштою);

- план-конспект уроку з питань ґендерної рівності;

- резюме з електронною фотокарткою у довільній формі.

Всі документи подаються українською мовою до 4 листопада 2010 року.

Конкурс відбувається в два етапи.

На першому етапі проходить конкурс план-конспектів уроків з питань ґендерної рівності. у ході якого комісія відбирає 20 кращих.

20 фіналістів будуть оголошені до 6 листопада 2010 року.

На другому етапі оцінюється проведення вчителькою/вчителем уроку з питань ґендерної рівності.

11 листопада відбудеться жеребкування другого етапу з визначенням графіків проведення уроків фіналістами конкурсу.

Кожен фіналіст проводить один урок українською мовою відповідно до поданого план-конспекту.

За результатами проведення визначаються три переможця конкурсу буде оголошено 17 грудня.

Фіналісти конкурсу (20 осіб) візьмуть участь у навчальному візиті до однієї з країн Європейського Союзу. Обов'язковою вимогою участі в конкурсі є наявність дійсного до 01.06.2011 р. закордонного паспорта.

План-конспекти уроків фіналістів та інших учасниць/учасників, відібраних журі конкурсу будуть опубліковані у виданнях Програми рівних можливостей та прав жінок України та відомчих виданнях Міністерства освіти і науки України.

Переможців конкурсу буде запрошено провести майстер-класи в регіонах України протягом 2011 року.