Засідання секції вищої школи

20 жовтня 2010,Новини, Вища освіта

Засідання секції вищої школиКиївською міською організацію Профспілки працівників освіти і науки України 19 жовтня 2010 року було проведено засідання секції вищої школи. У конференц-залі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана зібралися голови первинних профспілкових організацій столичних вишів.

Провідною темою засідання був розгляд актуальних питань соціально-трудових відносин і механізм їх доведення до членів профспілки.

Науковою частиною зібрання став виступ проректора з науково-педагогічної роботи ДВНЗ КНЕУ ім. Вадима Гетьмана А.М. Колота «Соціально-трудова сфера в умовах глобальних викликів: тенденції, проблеми, можливості стійкого розвитку». Ілюстрована життєвими прикладами доповідь проректора викликала загальний резонанс зацікавлення, спричинила наукову дискусію з профспілкових питань, їх розгляд під призмою економіки.

Голова профкому М.С. Руденко, поділившись досвідом роботи ППОС КНЕУ імені Вадима Гетьмана, розпочав полілог про вирішення актуальних питань соціального захисту працівників освіти та роль інформаційного забезпечення в процесі підвищення ефективності роботи профспілкового комітету.

До дискусії долучилися В.І. Молчанов - голова профкому НТУУ "КПІ", А.С. Ваколюк - голова профкому КНУБА, О.Ф. Трухан - голова профкому Київського університету імені Бориса Грінченка, В.В.Чабан - голова профкому КНУТД.

Голова КМОППОіНУ О.М. Яцунь, повернувшись з Комітету РВ, повідомив останні новини про стан вирішення нагальних питань соціального захисту освітян.

Відділ організаційної роботи КМОППОіНУ виніс на розгляд пропозицію щодо оголошення конкурсу на кращу інформаційну роботу в декількох номінаціях, яка була підтримана аудиторією з ентузіазмом.

Прес-служба КМОППОіНУ