ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Переговорний процес триває

21 жовтня 2010,Публікації » Новини

Переговорний процес триваєУ продовження переговорного процесу та на виконання постанови президії Профспілки 21 жовтня 2010 року відбулася зустріч членів робочої групи з Першим віце-прем'єр міністром А.П. Клюєвим. Були підняті питання щодо збільшення видатків на освіту, розблокування Єдиної тарифної сітки, поетапного підвищення розмірів оплати праці педагогічних і науково-педагогічних працівників, встановлення надбавки за престижність педагогічної праці всім категоріям педагогічних працівників, виконання Указу Президента «Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні» тощо.

Під час зустрічі Перший віце-прем'єр міністр підтримав пропозиції профспілкової сторони та пообіцяв вишукати можливості щодо врегулювання порушених питань та максимально врахувати їх при опрацюванні Державного бюджету України на 2011 рік.

Сторони також домовилися 25 жовтня підписати протокол намірів між Урядом та Профспілкою працівників освіти і науки України.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018

28.лютого