Осінні канікули!

26 жовтня 2010,Публікації » Новини

Осінні канікули!З 25 по 31 жовтня 2010 року в загальноосвітніх навчальних закладах Києва - осінні канікули. Традиційно всі загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади міста відкриті для школярів.

У режимі канікулярного часу працюють гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об'єднання, бібліотеки, спортивні зали навчальних закладів міста. Позашкільні навчальні заклади організовують під час канікул районні та міські масові заходи для школярів: конкурси ерудитів, концерти, фестивалі, спортивні змагання, вікторини, творчі вечори, зустрічі, екологічні, природоохоронні акції, виставки образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, народних ремесел та науково-технічної творчості тощо.

26-29 жовтня Київський палац дітей та юнацтва організовує виставку дитячої творчості «Подорож до країни Фантазії». 29-31 жовтня буде проходити ХІ міський фестиваль музичних колективів навчальних закладів Києва «Золота осінь», у якому візьмуть участь духові та естрадно-духові оркестри, ритм-групи, диксиленди, інструментальні ансамблі (гітаристів, акордеоністів, старовинної та класичної музики), ансамблі бандуристів, оркестри та ансамблі народної музики тощо.

Дитячо-юнацькі спортивні школи та Київський спортивний ліцей-інтернат забезпечують виїзд юних спортсменів на всеукраїнські та міжнародні змагання згідно з календарними планами спортивно-масових заходів.

Лідери учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міста проводять на канікулах зустрічі, наради, семінари, школи управлінської майстерності.

Особлива увага приділяється проведенню заходів, спрямованих на широке залучення дітей, учнівської молоді до відзначення знаменних подій в житті киян, всього українського народу - 66-ї річниці визволення України та 67-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників. У кожному навчальному закладі міста сплановані заходи на відзначення цих пам'ятних дат.

Канікули дають можливість ширше використовувати можливості організації для школярів культпоходів, екскурсій та подорожей. Сплановано відвідування школярами театрів, музеїв, кінотеатрів та інших закладів культури і мистецтва.

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...

29.січня