Науково-практична конференція ФПУ

28 жовтня 2010,Публікації » Новини

Науково-практична конференція ФПУФедерація профспілок України в рамках запланованих заходів з проведення Всесвітнього дня дій за гідну працю та в межах Європейського тижня якості в Україні спільно з Українською асоціацією якості проводить науково-практичну конференцію «Досконалість і якість - фактори успіху і гідного життя».

Конференція відбудеться 9 листопада 2010 року в Будинку Спілок (м. Київ, майдан Незалежності, 2, великий зал, ІІ поверх), початок о 10 годині.

До участі у заході запрошені представники органів влади, об'єднань роботодавців, всеукраїнських профспілок, керівники підприємств та голови первинних  всеукраїнських профспілок та об'єднань профспілкових організацій – переможці 15-го Українського національного конкурсу якості.

Просимо до 29 жовтня поточного року повідомити про участь у заході за тел.: 279-23-84, 278-86-79, факсом: 279-24-16 або e-mail trud@fpsu.org.ua; pavlyuk@fpsu.org.ua .

Програма науково-практичної конференції додається.

20.10.-proekt-programi.doc [60.5 Kb] (cкачувань: 12)