Педагогічний п’єдестал

3 листопада 2010,Новини, Середня освіта
Педагогічний п’єдестал3 листопада 2010 року Міністр освіти і науки України Д.В. Табачник підписав наказ щодо проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

Згідно з документом, у 2010 - 2011 навчальному році «Учитель року» пройде в таких номінаціях: «Початкові класи», «Світова література», «Історія», «Іноземна мова» (німецька) та «Образотворче мистецтво».

Конкурс проходитиме у три тури: перший (районний, міський) - грудень 2010 року, другий (республіканський - в Автономній Республіці Крим, обласний, міський - у Києві та Севастополі) - лютий 2011 року, третій (заключний) - квітень 2011 року.

Заключний етап заплановано провести у містах: Івано-Франківську - «Початкові класи», Полтаві - «Світова література», Чернівцях - «Історія», Львові - «Іноземна мова» (німецька), Кіровограді - «Образотворче мистецтво».