Освітні заклади готові до зими

Освітні заклади готові до зимиПерший сніг підтвердив готовність закладів освіти до безпечної роботи: всі під'їзди до шкіл, садків, установ та закладів освіти були швидко очищені.

За словами заступника голови КМДА Л.М. Новохатька, усі дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади у повній мірі забезпечені необхідними посипальними матеріалами.

«Минулорічний досвід - сильні снігопади, ожеледиця, налипання мокрого снігу - навчив нас готуватись заздалегідь до початку зими. Отже, всі заклади столиці підготовку до зими розпочали завчасно. У період підготовки до нового 2010 - 2011 навчального року у навчальних закладах були створені запаси спеціального інвентарю (мітли, снігові лопати, ломи, льодоруби тощо) та поновлені запаси піскосуміші та солі», - заявив Л.М. Новохатько.

«Спільними зусиллями влади та колективів навчальних закладів ми створимо умови для безпечного пересування учнів, їх батьків та вчителів біля навчальних закладів», - сказав Л.М. Новохатько.

www.kmv.gov.ua

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН