Усі фіналісти – переможці! Вітаємо!

10 грудня 2010,Публікації » Новини

Усі фіналісти – переможці! Вітаємо!9 грудня 2010 року в спортивному комплексі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» відбулося грандіозне видовище - фінал ХІ турніру з баскетболу серед чоловічих студентських команд на Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва.

Гра за перше місце між командами НТУУ «КПІ» - НАУ (управління) була надзвичайно напруженою, вражаючою та непередбаченою, але з рахунком 66:75 чемпіона столичного баскетболу, трикратного володаря Кубку СПА, перемогла збірна команда Національної академії управління.

У матчі за ІІІ місце між командами НУХТ - КНУТД довгоочікувану перемогу з рахунком 66:79 здобула чоловіча збірна Національного університету харчових технологій.

У різні роки переможцями турніру ставали команди:

- Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана (2000 - 2003 рр.);

- Київського національного університету технології та дизайну (2004 - 2006 рр.);

- Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» (2007 - 2009 рр.).

Турнір традиційно проводиться з метою пропаганди здорового способу життя та присвячується Міжнародному дню студента.

У цьому році змагання розпочалися 21 жовтня грою між командами Київського національного університету будівництва і архітектури та Київського національного торговельно-економічного університету. Півтора місяця точилася запекла боротьба за першість у студентському баскетболі між двадцятьма збірними командами вищих навчальних закладів столиці.

Нині перехідний Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва, вручений О.М. Яцунем, міцно й гордо тримають тренер збірної команди Національної академії управління В.Г. Стремоухов та її капітан Сергій Кобернік.

Детальніше читайте в ІВ «Єдність» №10 та на сайті СПА

www.spa.profspilka.kiev.ua