Засідання профільної комісії Київради

22 грудня 2010,Публікації » Новини

Засідання профільної комісії Київради22 грудня 2010 року відбулося засідання постійної комісії Київради з питань освіти та науки за участю голови КМОППОіНУ О.М. Яцуня.

Комісія підтримала звернення Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки щодо соціально-економічного захисту освітян м. Києва, рекомендуючи Київраді передбачити в бюджеті столиці на 2011 рік кошти для виплат:

- надбавок за складність та напруженість у роботі керівникам закладів освіти в розмірі 50% посадового окладу та 20% посадового окладу – всім іншим працівникам закладів освіти;
- матеріальної допомоги в розмірі посадового окладу всім працівникам галузі до Дня працівників освіти;
- премій працівникам відповідно до їх особистого внеску в загальні результати роботи за рахунок 5% преміального фонду.

Окрім того, розглянуто проект Програми «Освіта столиці 2011 – 2015 рр.» та проект Єдиної програми організації харчування в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах м. Києва.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018