Угоду підписано!

23 грудня 2010,Публікації » Новини

Угоду підписано!23 грудня 2010 року в урочистій атмосфері відбулося підписання Угоди між Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України та виконавчим органом Київради (КМДА) Головним управлінням освіти і науки.

Угодою врегульовано питання соціального захисту працівників галузі. Зокрема, виплата надбавок за складність і напруженість у роботі, матеріальної допомоги та премій, пільги та гарантії молодим педагогам, організація  спортивних, культурно-масових заходів.

Приведено у відповідність до Галузевої угоди між ЦК Профспілки та МОНУ список виробництв, професій і посад зі шкідливими умовами праці або ненормованим робочим днем, за що може надаватися щорічна додаткова відпустка, а також оновлено перелік робіт із важкими та шкідливими умовами, за виконання яких здійснюється оплата праці.

Підписання Угоди вкотре підтвердило ефективність соціального діалогу та заклало підґрунтя для подальшої плідної співпраці стратегічних партнерів.

Прес-служба КМОППОіНУ

17.листопада