Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Щоденник голови профкому ППО: доцільно, зручно, ефективно

Щоденник голови профкому ППО: доцільно, зручно, ефективноОсвітянська і профспілкова діяльність вимагає непересічних знань організаційного, правового характеру, а також із діловодства та проведення переговорів і зібрань. Тому для полегшення повсякденної роботи і підвищення її ефективності випущено «Щоденник голови профспілкового комітету первинної профспілкової організації». Він вміщує матеріали законодавчої бази, зразки оформлення документації, рекомендації експертів з організації та планування заходів, інструкції та поради фахівців.

Над розробкою і підготовкою «Щоденника…» працювала Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України: Олександр Яцунь, Олена Геведзе, Олександр Трофименко, Ірина Волинко, Андрій Кузнєцов та Валентина Ярошенко.

Замовити щоденник можна двома способами:

1) замовити книжки поштою (тел.: (044)-284-24-50 або надіслати sms-повідомлення такого змісту: «Хочу замовити книжки» на номер (067)-408-84-73);

2) придбати безпосередньо у видавництві чи його регіональному представництві.

Адреса видавництва «Шкільний світ»: 01014, м. Київ, вул. Бастіонна, 15.

Довідки за телефонами: (044)284-24-50, 537-32-00

Існує гнучка система знижок!

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень