Нова програма КМОППОіНУ – нові можливості спілчан

Нова програма КМОППОіНУ – нові можливості спілчанКиївською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України розпочато новий соціальний проект – «З профспілкою дешевше».

Основна мета – дати можливість членам Профспілки отримувати знижки на товари та послуги компаній, що беруть участь в проекті.

Основні переваги для членів профспілки, користувачів дисконтної програми:

• Дисконтна карта видається члену Профспілки БЕЗКОШТОВНО.

• Ви економите свій сімейний бюджет, отримуючи знижки, і можете собі дозволити придбати більше потрібних Вам товарів чи послуг.

• Вам не треба носити купу дисконтних карт, які були надані різними торговими підприємствами, як правило, за гроші або після здійснення покупки на певну суму.

• Ви можете брати участь у всіх програмах, які проводяться КМОППОіНУ та партнерами соціальної програми.

Наразі вже підписано договори Київської міської організації Профспілки з такими партнерами соціальної програми «З профспілкою дешевше»:

ПТК ТОВ «Агромат»

Керамічна плитка, сантехніка, меблі
(8 магазинів)

КП «Фармація»
Мережа аптек
(124 аптеки, 64 аптечні кіоски)

«Космо»
Мережа магазинів
косметики та аптек
(41 магазин, 10 аптек)

знижка 15 %

Знижка 5 %

www.agromat.ua

www.pharmacy.kiev.ua

www.kosmo.ua

Дисконтна картка КМОППОіНУ – карта, що має ідентифікаційний номер і термін дії. Власником картки є фізична особа, яка отримала її від Київської міської організації Профспілки на правах членства.

На даному етапі програма знижок за цією картою охоплює лише перелік товарів та послуг, пов'язаних з фармакологією, косметологією, будівництвом і ремонтом.

Протягом 2012 року програма буде реалізовуватися на території Києва. Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України буде розроблено і поширено перші 15 000 карток, які зможе отримати будь-який член профспілкової організації. Для цього йому необхідно звернутися до голови первинної профспілкової організації свого закладу освіти та заповнити анкету для оформлення картки.

Найактуальніші новини, що стосуються соціального проекту КМОППОіНУ «З профспілкою дешевше» будуть оперативно висвітлювалися а нашому сайті.

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку