З профспілкою дешевше!

З профспілкою дешевше!Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України продовжила на 2013 рік термін дії дисконтних карток в рамках соціального проекту "З профспілкою дешевше!".

Основні переваги для членів профспілки, користувачів дисконтної програми:

• Дисконтна карта видається члену Профспілки БЕЗКОШТОВНО.

• Ви економите свій сімейний бюджет, отримуючи знижки, і можете собі дозволити придбати більше потрібних Вам товарів чи послуг.

• Ви можете брати участь у всіх програмах, які проводяться КМОППОіНУ.

Дисконтна картка КМОППОіНУ – карта, що має ідентифікаційний номер і термін дії. Власником картки є фізична особа, яка отримала її від Київської міської організації Профспілки на правах членства.

Наразі вже підписано договори Київської міської організації Профспілки з такими партнерами соціальної програми «З профспілкою дешевше»:

«Космо» Мережа магазинів косметики та аптек;

У магазинах "КОСМО" на вибір покупців представлено найширший асортимент косметики й товарів для догляду за тілом, продукції для здорового способу життя й сімейного затишку, побутової хімії, парфумерії, товарів для мам і немовлят, товарів категорії wellness (ароматичні олії, солі, спа) та безліч іншої корисної продукції – від провідних українських виробників та найкращих світових брендів.

Фітнес студія Діни Олійник – Body Slim – заняття фітнесом в Києві.

Фітнес тренування «Body Slim» поєднують у собі найефективніші вправи таких видів фітнесу: аеробіка, степ і дабл-степ-аеробіка, силова і танцювальна аеробіка, шейпінг і фітбол-тренінг, стретчинг, дихальна гімнастика, елементи різних танцювальних стилів, пілатесу та йоги.

Фітнес тренування допоможуть вам підняти тонус м'язів, виправити поставу, поліпшити загальний стан здоров'я! З вами будуть працювати найкращі тренери!

Адреси залів:

1. Body Slim Демеевская, Центр м. Київ, пр. Червонозоряний, 119.Тренер – Юлія Бєлозьорова, тел.: +38 063 562 65 58.
  2.  Body Slim Мінська, Оболонь, м. Київ, вул. Маршала Тимошенко, 13-б. Тренер – Тетяна Фурсова, тел.: +38 067 654 42 00.
  3. Body Slim Героїв Дніпра, Оболонь, м. Київ, вул. Північна, 8. Тренер – Діна Олійник, тел.: +38 063 233 33 64.
  4. Body Slim Мінська, Оболонь, м. Київ, вул. Богатирська, 2-в. Тренер – Діна Олійник, тел.: +38 063 233 33 64.

Сайт: www.body-slim.com.ua

e-mail: bodyslim22@gmail.com

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»