Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

З профспілкою дешевше!

З профспілкою дешевше!Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України продовжила на 2013 рік термін дії дисконтних карток в рамках соціального проекту "З профспілкою дешевше!".

Основні переваги для членів профспілки, користувачів дисконтної програми:

• Дисконтна карта видається члену Профспілки БЕЗКОШТОВНО.

• Ви економите свій сімейний бюджет, отримуючи знижки, і можете собі дозволити придбати більше потрібних Вам товарів чи послуг.

• Ви можете брати участь у всіх програмах, які проводяться КМОППОіНУ.

Дисконтна картка КМОППОіНУ – карта, що має ідентифікаційний номер і термін дії. Власником картки є фізична особа, яка отримала її від Київської міської організації Профспілки на правах членства.

Наразі вже підписано договори Київської міської організації Профспілки з такими партнерами соціальної програми «З профспілкою дешевше»:

«Космо» Мережа магазинів косметики та аптек;

У магазинах "КОСМО" на вибір покупців представлено найширший асортимент косметики й товарів для догляду за тілом, продукції для здорового способу життя й сімейного затишку, побутової хімії, парфумерії, товарів для мам і немовлят, товарів категорії wellness (ароматичні олії, солі, спа) та безліч іншої корисної продукції – від провідних українських виробників та найкращих світових брендів.

Фітнес студія Діни Олійник – Body Slim – заняття фітнесом в Києві.

Фітнес тренування «Body Slim» поєднують у собі найефективніші вправи таких видів фітнесу: аеробіка, степ і дабл-степ-аеробіка, силова і танцювальна аеробіка, шейпінг і фітбол-тренінг, стретчинг, дихальна гімнастика, елементи різних танцювальних стилів, пілатесу та йоги.

Фітнес тренування допоможуть вам підняти тонус м'язів, виправити поставу, поліпшити загальний стан здоров'я! З вами будуть працювати найкращі тренери!

Адреси залів:

1. Body Slim Демеевская, Центр м. Київ, пр. Червонозоряний, 119.Тренер – Юлія Бєлозьорова, тел.: +38 063 562 65 58.
  2.  Body Slim Мінська, Оболонь, м. Київ, вул. Маршала Тимошенко, 13-б. Тренер – Тетяна Фурсова, тел.: +38 067 654 42 00.
  3. Body Slim Героїв Дніпра, Оболонь, м. Київ, вул. Північна, 8. Тренер – Діна Олійник, тел.: +38 063 233 33 64.
  4. Body Slim Мінська, Оболонь, м. Київ, вул. Богатирська, 2-в. Тренер – Діна Олійник, тел.: +38 063 233 33 64.

Сайт: www.body-slim.com.ua

e-mail: bodyslim22@gmail.com

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень