Уряд підвищив з 1 жовтня посадові оклади працівників 1-6 тарифних розрядів ЄТС

Уряд підвищив з 1 жовтня посадові оклади працівників 1-6 тарифних розрядів ЄТСПостановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2014 р. № 110 «Питання оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» передбачено, що з 1 жовтня 2014 р. у штатних розписах установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери посадові оклади (тарифні ставки) працівників установлюються в таких розмірах:

• 1 тарифного розряду — 1218 гривень;
  • 2 тарифного розряду — 1223 гривні;
  • 3 тарифного розряду — 1233 гривні;
  • 4 тарифного розряду — 1243 гривні;
  • 5 тарифного розряду — 1253 гривні;
  • 6 тарифного розряду — 1263 гривні.

Варто звернути увагу на те, що базовий посадовий оклад працівника 1 тарифного розряду, на основі якого визначаються розміри посадових окладів та ставок заробітної плати працівників, посади яких віднесено до 7-25 тарифних розрядів ЄТС, залишається незмінним, тобто - 852 гривень.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку