Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Перспект план роботи ІІ півріччя 2015

Перспект план роботи ІІ півріччя 2015Профспілка працівників освіти і науки України

Київська міська організація

ПРЕЗИДІЯ

ПОСТАНОВА

18.06.2015                                    м. Київ                                       № 3-3

Про затвердження перспективного плану
основних заходів Київської міської організації
Профспілки працівників освіти і науки
України на ІІ півріччя  2015 р.

Ознайомившись з проектом перспективного плану основних заходів КМОППОіНУ на ІІ півріччя 2015 року  та враховуючи зауваження і пропозиції голів первинних профспілкових організацій та районних організацій профспілки, президія ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України

постановляє:

1.      Перспективний план основних заходів Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України на ІІ півріччя 2015 р. затвердити (план додається).
  1.      Розмістити перспективний план основних заходів Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України на ІІ півріччя 2015 р. на сайті КМОППОіНУ.
  1.      У разі виникнення потреби надати право голові КМОППОіНУ корегувати перспективний план основних заходів КМОППОНУ на ІІ півріччя 2015 р.
  1.      Контроль за виконанням постанови покласти на заступника голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Геведзе О.О.

Голова                                             О.М. Яцунь

Перспективний план роботи  на ІІ півріччя 2015 [130 Kb] (cкачувань: 159)

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень