Про затвердження перспективного плану основних заходів КМОППОіНУ на ІІ півріччя 2018 р.

Ознайомившись з проектом перспективного плану основних заходів КМОППОіНУ на ІІ півріччя 2018 року, президія ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України
ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Перспективний план основних заходів Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України на ІІ півріччя 2018 р. затвердити (план додається).
  2. Розмістити перспективний план основних заходів Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України на ІІ півріччя 2018 р. на сайті КМОППОіНУ.
  3. У разі виникнення потреби надати право голові КМОППОіНУ корегувати перспективний план основних заходів КМОППОНУ на ІІ півріччя 2018 р.
  4. Контроль за виконанням постанови покласти на заступника голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Геведзе О.О.

Повний текст постанови

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН