Товариство молодих педагогів м. Києва

Товариство молодих педагогів м. Києва Історія створення
 Товариство молодих педагогів міста Києва створено 22 грудня 2006 року при Київській міській організації Профспілки працівників освіти і науки України. Перша установча конференція Товариства молодих педагогів відбулася того ж року в Київському міському будинку вчителя.

Нині ТМП працює і розвивається за сприяння КМОППОіНУ. У результаті тривалої конструктивної співпраці було напрацьовано три основних напрями роботи – методично-наукова, культурно-масова та спортивна.

Кредо ТМП – «Молоді та успішні – освіті столиці».

Основні завдання ТМП:
– закріплення молодих спеціалістів у педагогічних колективах;
– створення умов для зростання професійної майстерності;
– задоволення професійних запитів молодих педагогів;
– організація та проведення культурно-освітньої роботи серед молодих спеціалістів;
– залучення молодих педагогів до активного громадського життя.

Структура
Голова – Дар’я Москаленко, викладач економічної теорії Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова
До складу ТПМ можуть входити молоді спеціалісти освітніх закладів віком до 35 років.

Перспектива
У новому 2010–2011 навчальному році Товариство молодих педагогів планує провести в усіх районах столиці семінари та конференції, на яких ознайомить молодь з напрямами роботи та перевагами членства в товаристві. Також буде розширено структуру та сформовано районні осередки.

Щиро запрошуємо до співпраці, адже кому, як не молодим та успішним, розвивати освіту столиці України.

Прес-служба КМОППОіНУ