Про зміни графіків звітно-виборних конференцій

Публікації » Звіти і вибори | 10 листопада 2009
З метою недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань відповідно до Законів України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" і "Про захист населення від інфекційних хвороб", відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.10. 09 р. N 1152 відстроковано на невизначений термін проведення звітно-виборних конференцій в Дарницькій, Деснянській, Дніпровській, Оболонській, Подільській районних у м. Києві організаціях профспілки, первинних профспілкових організаціях Київського національного університету будівництва та архітектури, Київського технікуму готельного господарства, первинних профспілкових організаціях студентів Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, Національного транспортного університету, Київського міського педагогічного університету ім. Б.Д. Грінченка.

Інформація про хід підготовки звітно-виборної кампанії в організаційних ланках КМОППОіНУ

Виконуючи постанову ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України № Р-4-4 від 06.04.2009 р. „Про проведення звітів і виборів в організаційних ланках КМОППОіНУ”, відділ організаційно-масової роботи та інформаційного забезпечення розробив план заходів з підготовки звітів і виборів у первинних профспілкових організаціях (план додається).
Відповідно до цього плану на нарадах голів, починаючи з травня розглядалися питання підготовки звітів і виборів.
У травні 2009 р. первинні профспілкові організації та районні організації профспілки отримали у користування постанови ЦК Профспілки та ради КМОППОіНУ, в яких зазначені терміни проведення звітно-виборної кампанії, Інструкцію про проведення звітів і виборів профспілкових органів у Профспілці працівників освіти і науки України, Методичні рекомендації з проведення звітів і виборів у Профспілці працівників освіти і науки України.

На порядку денному – звіти і вибори

Ось і закінчується черговий п’ятирічний період у діяльності Профспілки працівників освіти і науки України, а це означає, що прийшов час прозвітувати про зроблене за 5 років в первинних профспілкових організаціях, які є невід’ємною частиною Всеукраїнської Профспілки та її організаційної ланки - Київської міської організації Профспілки, що є найпотужнішою профспілковою організацією в м. Києві, визначити завдання на перспективу і оновити виборні профспілкові органи, яким належить вирішувати поставлені цілі та завдання. Саме у цей час потрібно докласти максимум зусиль, щоб люди обрали достойних лідерів, здатних рішуче відстоювати соціальні права та інтереси освітян столиці.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.