Про зміни графіків звітно-виборних конференцій

10 листопада 2009,Публікації » Звіти і вибори
З метою недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань відповідно до Законів України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" і "Про захист населення від інфекційних хвороб", відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.10. 09 р. N 1152 відстроковано на невизначений термін проведення звітно-виборних конференцій в Дарницькій, Деснянській, Дніпровській, Оболонській, Подільській районних у м. Києві організаціях профспілки, первинних профспілкових організаціях Київського національного університету будівництва та архітектури, Київського технікуму готельного господарства, первинних профспілкових організаціях студентів Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, Національного транспортного університету, Київського міського педагогічного університету ім. Б.Д. Грінченка.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018