Про зміни графіків звітно-виборних конференцій

10 листопада 2009,Публікації » Звіти і вибори
З метою недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань відповідно до Законів України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" і "Про захист населення від інфекційних хвороб", відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.10. 09 р. N 1152 відстроковано на невизначений термін проведення звітно-виборних конференцій в Дарницькій, Деснянській, Дніпровській, Оболонській, Подільській районних у м. Києві організаціях профспілки, первинних профспілкових організаціях Київського національного університету будівництва та архітектури, Київського технікуму готельного господарства, первинних профспілкових організаціях студентів Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, Національного транспортного університету, Київського міського педагогічного університету ім. Б.Д. Грінченка.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку