Про хід звітно-виборної кампанії в організаційних ланках КМОППОіНУ

проект

Київська міська організація профспілки працівників
освіти і науки україни

президія
Постанова

28.10.2009 р. м. Київ № 38-2

Про хід звітно-виборної кампанії в
організаційних ланках КМОППОіНУ

Заслухавши і обговоривши інформацію відділу організаційно-масової роботи та інформаційного забезпечення про хід звітно-виборної кампанії в організаційних ланках КМОППОіНУ, президія ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України
постановляє:

1. Інформацію відділу організаційно-масової роботи та інформаційного забезпечення взяти до відома (додається).
  2. Рекомендувати до затвердження радою КМОППОіНУ норми обрання делегатів від районних та первинних профспілкових організацій на звітно-виборну конференцію та делегування до складу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України (додаток № 1).
  3. Головам районних організацій профспілки та первинних профспілкових організацій не допускати випадків самостійної зміни норм обрання делегатів та делегування до складу ради КМОППОіНУ .
  4. Графік проведення звітно-виборних конференцій (зборів) районних організацій профспілки, первинних профспілкових організацій вищих навчальних закладів, студентів та організацій прямого профспілкового обслуговування затвердити (додатки №№ 2,3,4,5).
  5. Зобов’язати голів районних організацій профспілки, первинних профспілкових організацій неухильно дотримуватись графіків проведення конференцій (зборів).
  6. Змінення дати конференції (зборів) дозволити лише у виключних випадках за погодженням з головою КМОППОіНУ або його першим заступником.
  7. Головам первинних профспілкових організацій НУХТ, Гуманітарного інституту, Дипломатичної академії, МОНУ, ГУОН КМДА, ППОС КНУТД в термін до 07.11.2009 р. провести засідання профкому щодо проведення звітно-виборних зборів (конференцій), надати витяги з протоколів до організаційно-масового відділу до 09.11.2009 р.
  8. Відділу організаційно-масової роботи та інформаційного забезпечення за погодженням з членами президії ради КМОППОіНУ скласти графік відвідування звітно-виборних конференцій (зборів). Доручити членам президії взяти участь у звітно-виборних конференціях згідно з графіком.

Голова

О.М. Яцунь

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку