Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Звернення президії Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України до Київської міської ради, Київської міської державної адміністрації, політичних партій, Громадської ради при виконавчому органі Київради (КМДА), громадських рад при районних в м. Києві державних адміністрацій

zvernennya.doc [24 Kb] (cкачувань: 38)

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень