ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Засідання робочої групи з підготовки законопроекту «Про повну загальну середню освіту»

19.06.2019 року відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки законопроекту «Про повну загальну середню освіту» реєстраційний №10204 до другого читання.
На засіданні робочої групи обговорювалися питання організації освітнього процесу, трудових відносин в системі повної загальної середньої освіти, оплати праці та інші.

Програма "Тема Дня" від 03 червня 2019 року

Гість програми "Тема дня" - Олександр Яцунь.  Тема обговорення - "Проект закону про повну загальну середню освіту - ризики для освітян".

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018